• OM MEG
 • ADD MEG
 • FACEBOOK
 • SISTE INNLEGG
 • ARKIV
 • KATEGORI
 • DESIGN BY
 • Blogg

  Hei der! Lenge siden sist. Nå har jeg akkurat dusjet og sett ferdig 71 grader nord etter joggetur og litt trening med Maja. Føltes ganske deilig ut, egentlig, men jeg fikk fylt opp de tapte kaloriene med to kanelsnurrer etterpå, hah. Nå er det fast treningstid på meg, og kanskje jeg burde tenkt bittelitt på kostholdet også. I dag rett etter skolen dro jeg til byen. Jeg kjøpte kun en genser, men synes den kostet nok, jeg.  Men nå skal jeg kjappe meg og legge meg, natta!

  Blogg

  Hei der! I dag er det iiskaldt! Eller, det føles i alle fall slik ut, under 10 grader er det i hvert fall. Huff, og jeg som ikke har vinterjakke enda engang! Har hatt en vanlig skoledag i dag, og etter det dro jeg på kulturskolen her i Tromsø der jeg tar pianotimer hver torsdag. Omsider, mot min vilje, føler jeg at det er høst. Det er ikke akkurat til å unngå når det flakser rundt med høstfargede blader fra trærne. Hvordan er det der du bor?


  //privat

  Blogg

  Hei! Hadde egentlig tenkt å blogge litt oftere, men så begynte skolen.. Tror det skal gå bra nå når jeg begynner å komme inn i rytmen igjen. I dag har jeg ikke gjort noe særlig siden jeg kom hjem, så har ikke noe interessant å si om dagen bortsett fra at jeg har en haug med lekser å gjøre. På søndag hadde jeg photoshoot med Maja (blogglink). Vi tok en del bilder, her er noen av dem.


  Forresten, dette er meg ehe.
  Blogg

  Det har vært en regnfull dag. Jeg har nesten ikke gjort noe i dag heller, begynner å tro at skolen er bra for meg.
  Blogg

  Hei! Endelig har jeg klart å ta meg tid til å begynne å starte opp denne bloggen. Som du sikkert ser, ble den laget i sarten av april, så det er noen måneder siden. Grunnen til at jeg vil begynne å blogge igjen (ja, jeg har hatt en annen blogg), er fordi jeg ønsker å dele bildene mine, og en del av hverdagen min et sted. Jeg synes rett og slett det er ganske stas å ha en blogg, så lenge jeg klarer å opprettholde den. Det er absolutt noe jeg må passe på. Jeg kan være utrolig sløv til tider. 

  I dag som det er lørdag, har jeg benyttet fridagen på kun å slappe av. Har ryddet litt i bildemappene mine, for der er det seriøst fullstendig kaos. Håper på å få den ordentlig i løpet av de neste dagene. Jeg har også vært og smakt "hjemmelaget" gulrøtter og jordbær fra hagen. Siden mamma er en sånn hagefreak, har vi både jordbær. poteter, gulrøtter, salat og erter (skulle egentlig vært sukkererter) i hagen. Vi har også et hjemmelaget steinbedd i en skråning. Nå høres det ut som om vi har en uvanlig stor eiendom, men den er faktisk ikke det. Tok litt bilder i tillegg.


  -Silje ♥

  Silje

  Kategori  Design by

  Photobucket
  hits